İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu

May

30/04/2024 tarihinde okulumuz Çamlıca Camiisi, Hababam Sınıfı Müzesi, İstanbul Medeniyet Müzesi ve Nakkaş Tepe'ye gezi düzenlenmiştir.

Emeği geçen, katlan öğretmen ve öğrencilerimize teşşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Uluısal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları; öğrencileriz ile günün anlam ve önemine ilişkin konuşma, şiir, dans gösterileri yapılmış ve oyunlar oynanmıştır. Kutlamada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

Şuurlu bir gençlik için okuma,kendini ve tarihini bilmek üzerine okulumuızda yapılan söyleşe yazar sayın LEYLA ÇAĞMAN EŞEN gelmiştir. Söyleşiden sonra da imza etkinliği yapılmıştır.

Katılımları için yazar LEYLA ÇAĞMAN EŞEN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

7 nisan Kişisel Verilerin Koruma Günü öğrenci bilgilenrilmesi ve etkinliği yapılmıştır. Emeği gecen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Din kültürü öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen 40 hadis ezberleme yarışmasında 40 hadisi de Arapça ve Türkçesi ile ezberleyen

Birincisi 6 B sınıfından Rital

İkinci  6 B sınıfından Melek Zeyşan

Nis

Mart ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi çalışmaları öğrenciler için oldukça faydalı oldu.

Masal okuma ve kelime çalışmalarıyla öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunuldu.

Öğrenciler etkinliklere aktif bir şekilde katılarak keyifli vakit geçirdiler.