İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Uluısal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları; öğrencileriz ile günün anlam ve önemine ilişkin konuşma, şiir, dans gösterileri yapılmış ve oyunlar oynanmıştır. Kutlamada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

Şuurlu bir gençlik için okuma,kendini ve tarihini bilmek üzerine okulumuızda yapılan söyleşe yazar sayın LEYLA ÇAĞMAN EŞEN gelmiştir. Söyleşiden sonra da imza etkinliği yapılmıştır.

Katılımları için yazar LEYLA ÇAĞMAN EŞEN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

7 nisan Kişisel Verilerin Koruma Günü öğrenci bilgilenrilmesi ve etkinliği yapılmıştır. Emeği gecen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Din kültürü öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen 40 hadis ezberleme yarışmasında 40 hadisi de Arapça ve Türkçesi ile ezberleyen

Birincisi 6 B sınıfından Rital

İkinci  6 B sınıfından Melek Zeyşan

Nis

Mart ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi çalışmaları öğrenciler için oldukça faydalı oldu.

Masal okuma ve kelime çalışmalarıyla öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunuldu.

Öğrenciler etkinliklere aktif bir şekilde katılarak keyifli vakit geçirdiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama  Etkinliğinde; öğrencileriz ile günün anlam ve önemine ilişkin konuşma, şiir, etkinlik ve oratöre çalışması yapılmıştır. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

14 Mart Pi Günü kapsamında kademeler arası matematik bilgi yarışması yapılmıştır.

5. sınıfların birincisi 5/B sınıfı olmuştur.

5/B sınıfından yarışmaya katılan öğrenciler;

Mona ALJGL - Zeynep KILIÇER - Rana Nur AY

6. sınıfların birincisi 6/D sınıfı olmuştur.

6/D sınıfından yarışmaya katılan öğrenciler;

Muad AZABİ - Muhammed Ali YAKUT - Mustafa EP

7. sınıfların birincisi 7/F sınıfı olmuştur.

7/F sınıfından yarışmaya katılan öğrenciler;

Emir SEMREKCİ - Muhammed Murad ALJGL - Mesut KISIR

8. sınıfların birincisi 8/A sınıfı olmuştur.

8/A sınıfından yarışmaya katılan öğrenciler;

Busenur KORKMAZ - Ravzanur KARAASLAN - Şehit VİRYANİ

Yarışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşşekkür ederiz.

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZA

Okulumuz öğretmenleri tarafından yapılan " HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN " etkinliği aşağıda yer almaktadır. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ay Atasözü ve Deyimlere yönelik çalışmalar yapıldı.

“Anlat Bakalım” etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilere çeşitli deyim ve atasözleri anlatılarak anlamları hakkında bilgi verildi ve örneklerle açıklandı.

“Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma” etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, kendilerine verilen atasözü veya deyimi dramatize ederek ifade ettiler. “Atasözü/Deyim Resimleme” etkinliği yapıldı. Öğrenciler, öğrendikleri atasözleri veya deyimleri resimleyerek anlamlandırdılar.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında;  Aralık ayında okulumuz öğrencileri tarafından yapılan etkinlikler aşağıda yer almaktadır. Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.