İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu

May

7-8-9 Mayıs 2024 öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bilimsel çalışmaların sergilendiği Tübitak 4006 Bili Fuarımız gerçekleşmiştir. Ziyaretimize İlçe Milli Eitim Müdürlerimiz Dr. Ertürk ERDAĞLI, Ali ÖZDEMİR ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Ozan KEŞKEK gelmiştir. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşşeür ederiz.

May

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi" kapsamında aileler, öğretmenler ve öğrenciler akşamları 21.00 - 21.30 arası kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

May

30/04/2024 tarihinde okulumuz Çamlıca Camiisi, Hababam Sınıfı Müzesi, İstanbul Medeniyet Müzesi ve Nakkaş Tepe'ye gezi düzenlenmiştir.

Emeği geçen, katlan öğretmen ve öğrencilerimize teşşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Uluısal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları; öğrencileriz ile günün anlam ve önemine ilişkin konuşma, şiir, dans gösterileri yapılmış ve oyunlar oynanmıştır. Kutlamada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis