İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu

Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu

Adres
Necip Fazıl Mahallesi Gaziantep Caddesi Karlıca Sokak No18 Sultanbeyli/ İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve Inkılâplarını tanıyan ve koruyan, çağdaş, Milli ve Manevi değerlere sahip, yenilik ve gelişmeleri takip edebilecek , çevre koşullarına ve bir üst öğrenime uyum sağlayabilecek,bedensel ve zihinsel yönden gelişmiş bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çağdaş eğitimin gerektirdiği tüm çalışmaları,ekonomik, sosyal ve politik alanlarda teknolojik gelişmeleri izleyen, çağın gerektirdiği bilgi-değişimi ve gelişimi sağlayabilecek, sahip olduğu Milli ve Manevi değerlerle topluma yön verebilecek, kendisine güvenen bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
İngilizce-Arapça
Ulaşım
Sultanbeyli merkeze uzaklığı 4 kmdir. Okulumuzun yakınındaki duraktan Sultanbeyli, Pendik, Üsküdar, Ümraniye Kadıköy otobüsleri geçmektedir. Duraktan geçen hatlar 131, 18Ü, 14KS, 18K, 18D, 131SB, 132V ve 132C´dir.Ayrıca Sultanbeyli-Pendik dolmuş hattı çalışmaktadır
NECİP FAZIL MAHALLESİ SULTANBEYLİ/İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul il merkezine uzaklığı 40 kmdir. Sultanbeyli merkeze uzaklığı 4 kmdir.Sabiha Gökçen Havaalanı´na 15 dakika mesafededir.